ၾကက္သြန္ၿဖဴ၊ ၾကက္သြန္နီ၊ ဂ်င္း၊ ငရုတ္ပြတို႔ကို ညက္ေနေအာင္ေထာင္းၿပီး ဆီသတ္ပါတယ္။ ႏြမ္းၿပီဆိုလ်င္ အေရာင္တင္မႈန့္ အနည္းငယ္ ထည့္ပါ တယ္။ သိပ္မၾကာခင္မွာ ၾကက္သား၊ ပုဇြန္၊ ၿပည္ၾကီးငါး လွီးထားတာ ထည့္ ပါတယ္။ ႏႈးၿပီဆိုမွ ေရစိမ္ထားေသာ ေခါက္ဆြဲၿပားထည့္ပါတယ္။ ေခါက္ဆြဲ အၿပား အနည္းငယ္ေပ်ာ့ၿပီဆိုလ်င္ ပဲပင္ေပါက္ထည့္ပါတယ္။ ခဏအၾကာ မွာ ပဲၿပဳတ္ ထည့္ပါတယ္။
အခ်ဥ္အတြက္ကိုေတာ့ ၾကက္သြန္နီ၊ ငရုတ္သီးစိမ္း ပါးပါးလွီး၊ ဆား၊ အခ်ိဳမႈန္႔၊ နံနံပင္ ထည့္ၿပီးနယ္ပါတယ္။
အခ်ဥ္အတြက္ကိုေတာ့ ၾကက္သြန္နီ၊ ငရုတ္သီးစိမ္း ပါးပါးလွီး၊ ဆား၊ အခ်ိဳမႈန္႔၊ နံနံပင္ ထည့္ၿပီးနယ္ပါတယ္။
No comments:
Post a Comment