ၾကက္သြန္နီ၊ ၾကက္သြန္ၿဖဴ၊ ဂ်င္း၊ ငရုတ္ပြေၿခာက္အားလံုး ညက္ေနေအာင္ေထာင္းပါ။ ဆီထည္႔ပါ။ ဆီက်က္ ရင္ေထာင္းထားေသာအရာမ်ားကိုထည္႔ပါ။ ခရမ္းခ်ဥ္သီး၁လံုးကို ပါးပါးလွီးၿပီးထည္႔ပါ။ ခရမ္းခ်ဥ္သီးေၾကၿပီ ဆို လ်င္ဆိတ္သားေၿခာက္ကို လက္ၿဖင္႔ေၿခၿပီးထည္႔ပါ။ ဆား၊ အခ်ိဳမႈန္႔ထည္႔ပါတယ္။ ခဏေလာက္ထားၿပီးမွ ငရုတ္ သီးစိ္မ္းေတာင္႔ထည္႔ပါတယ္။ ဆီၿပန္ရင္ ရပါၿပီ။
1 comment:
စားခ်င္စရာေလး သေရေတာင္က်တယ္..မမ:)
Post a Comment