Thursday, June 2, 2011

ဆိတ္သားေၿခာက္ ဆီၿပန္ဟင္း

ဆိတ္သားေၿခာက္ကို လက္ၿဖင္႔ဖဲ႔ၿပီး ဆီ၊ ဆား၊ အခ်ိဳမႈန္႔ႏွယ္ၿပီး ၾကာရွည္စားလို႔ရသလို ခ်က္ၿပီးလည္းစားလို႔ရ ပါတယ္။ ကြ်န္မခ်က္ထားတာ ၁ထုတ္ရဲ႔ ၃/၄ ပါ။

ၾကက္သြန္နီ၊ ၾကက္သြန္ၿဖဴ၊ ဂ်င္း၊ ငရုတ္ပြေၿခာက္အားလံုး ညက္ေနေအာင္ေထာင္းပါ။ ဆီထည္႔ပါ။ ဆီက်က္ ရင္ေထာင္းထားေသာအရာမ်ားကိုထည္႔ပါ။ ခရမ္းခ်ဥ္သီး၁လံုးကို ပါးပါးလွီးၿပီးထည္႔ပါ။ ခရမ္းခ်ဥ္သီးေၾကၿပီ ဆို လ်င္ဆိတ္သားေၿခာက္ကို လက္ၿဖင္႔ေၿခၿပီးထည္႔ပါ။ ဆား၊ အခ်ိဳမႈန္႔ထည္႔ပါတယ္။ ခဏေလာက္ထားၿပီးမွ ငရုတ္ သီးစိ္မ္းေတာင္႔ထည္႔ပါတယ္။ ဆီၿပန္ရင္ ရပါၿပီ။

1 comment:

Angelhlaing(May everybody be happy and healthy! said...

စားခ်င္စရာေလး သေရေတာင္က်တယ္..မမ:)