Friday, June 3, 2011

ကိုက္လန္အရိုး ခရုဆီေၾကာ္

NTUC မွာ ကိုက္လန္အရိုးခ်ည္းပဲ ေရာင္းပါတယ္။ ဒါေပမယ္႔ ၁ခါ၁ရံမွသာ ေတြ႔တတ္ပါတယ္။အၾကီးၾကီး၁ေခ်ာင္း ထဲပါ။ Kai Lan Stem လို႔ေရးထားပါတယ္။

ကိုက္လန္အရိုးအရင္းပိုင္းကိုဓားၿဖင္႔ၿဖတ္ထုတ္လိုက္ပါတယ္။အေပၚယံအေရခြံကိုလဲၿခစ္ထုတ္လိုက္ပါတယ္။ လက္ ၂ဆစ္အရွည္ေလာက္လွီးပါတယ္။ ၾကက္သြန္ၿဖဴ၃မႊာကို ဓားၿပားရိုက္ၿပီးအခြံခြာထားပါတယ္။ ဆီအနည္းငယ္ ထည္႔ပါ။ ၾကက္သြန္ၿဖဴဓားၿပားရိုက္ထားတာထည္႔ၿပီး ဆီသတ္ပါတယ္။ ကိုက္လန္အရိုးထည္႔၊ ဆား၊ အခ်ိဳမႈန္႔၊ ခရု ဆီတို႔ကိုတၿပိဳင္တည္းဆက္တိုက္ဆိုသလိုထည္႔ပါတယ္။ ၇မိနစ္ေလာက္ဆိုရင္ရပါၿပီ။ စားရတာ ထုတ္ထုတ္နဲ႔ အရသာ အရမ္းရွိပါတယ္။

လာလည္သူအားလံုး က်န္းမာရႊင္လန္းပါေစရွင္ ......

2 comments:

Angelhlaing(May everybody be happy and healthy! said...

မစားရတာ ၾကာေတာ့ လြမ္းတယ္မမေရ...
စားခ်င္လယ္ေနာ္.....

ေခ်ာ(အစိမ္းေရာင္လြင္ျပင္) said...

စားခ်င္စရာေလး