Saturday, September 5, 2009

ၾကက္သားႏွင့္ၾကာဇံ

ၾကက္သားကို ဆား၊ ဆႏြင္း၊ အခ်ိဳမႈန့္ႏွယ္ၿပီး ၁ညသိပ္ထားပါတယ္။ ၾကာဇံကို ေရစိမ္ထားပါ။ ဆီထည့္္ၿပီး ၾကက္သြန္နီ၊ ၾကက္သြန္ၿဖဴ၊ ဂ်င္း၊ ငရုတ္ပြေၿခာက္ ညက္ညက္ေထာင္းတာႏွင့္ ဆီသတ္ပါတယ္။ ၾကက္သားထည့္ပါတယ္။ ၾကက္သား ဆီၿပန္လာ ေအာင္ေစာင့္ၿပီး ေရထည့္ပါတယ္။ ၾကက္သားႏႈးခါနီး အခ်ိန္က်မွ ၾကာဇံထည့္ပါတယ္။ ေရက်ၿပီး ၾကက္သားေကာ၊ ၾကာဇံေကာ ႏႈးၿပီဆိုလ်င္ ခ်လို့ရပါၿပီ။

No comments: