ၾကက္သားကို ဆား၊ ဆႏြင္း၊ အခ်ိဳမႈန့္ႏွယ္ၿပီး ၁ညသိပ္ထားပါတယ္။ ၾကာဇံကို ေရစိမ္ထားပါ။ ဆီထည့္္ၿပီး ၾကက္သြန္နီ၊ ၾကက္သြန္ၿဖဴ၊ ဂ်င္း၊ ငရုတ္ပြေၿခာက္ ညက္ညက္ေထာင္းတာႏွင့္ ဆီသတ္ပါတယ္။ ၾကက္သားထည့္ပါတယ္။ ၾကက္သား ဆီၿပန္လာ ေအာင္ေစာင့္ၿပီး ေရထည့္ပါတယ္။ ၾကက္သားႏႈးခါနီး အခ်ိန္က်မွ ၾကာဇံထည့္ပါတယ္။ ေရက်ၿပီး ၾကက္သားေကာ၊ ၾကာဇံေကာ ႏႈးၿပီဆိုလ်င္ ခ်လို့ရပါၿပီ။
No comments:
Post a Comment