Mon Mon's Diary
Friday, September 4, 2009
ပူစီနံေထာင္း
ပူတီနံကိုအရြက္ေတြပဲသတ္သတ္ေခြ်ထားပါတယ္။ ၾကက္သြန္ၿဖဴ ၁မႊာ ႏွင့္ ငရုတ္သီးစိမ္းေတာင့္ ၃ေတာင့္ မီးဖုတ္၊ ထန္းလ်က္ခဲ ၁ခဲ၊ မန္က်ည္းမွည့္ အနည္းငယ္၊ ဆား၊ အခ်ိဳမႈန့္ အားလံုးကိုေရာေထာင္းပါတယ္။
ၾကက္သားပလာတာခ်က္ရာတြင္ တစ္ခ်ိဳ့က အခ်ဥ္အေနနဲ့သံုးၾကပါတယ္။
1 comment:
Pwint Myue
said...
ပူစီနံၾကိဳက္တယ္.. ေထာင္းစားၾကည္႔ဦးမွပဲ.. စားေကာင္းမယ္႔ပံုေလး..
Wednesday, September 01, 2010
Post a Comment
Newer Post
Older Post
Home
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
1 comment:
ပူစီနံၾကိဳက္တယ္.. ေထာင္းစားၾကည္႔ဦးမွပဲ.. စားေကာင္းမယ္႔ပံုေလး..
Post a Comment