Friday, September 4, 2009

ပူစီနံေထာင္း

ပူတီနံကိုအရြက္ေတြပဲသတ္သတ္ေခြ်ထားပါတယ္။ ၾကက္သြန္ၿဖဴ ၁မႊာ ႏွင့္ ငရုတ္သီးစိမ္းေတာင့္ ၃ေတာင့္ မီးဖုတ္၊ ထန္းလ်က္ခဲ ၁ခဲ၊ မန္က်ည္းမွည့္ အနည္းငယ္၊ ဆား၊ အခ်ိဳမႈန့္ အားလံုးကိုေရာေထာင္းပါတယ္။
ၾကက္သားပလာတာခ်က္ရာတြင္ တစ္ခ်ိဳ့က အခ်ဥ္အေနနဲ့သံုးၾကပါတယ္။

1 comment:

Pwint Myue said...

ပူစီနံၾကိဳက္တယ္.. ေထာင္းစားၾကည္႔ဦးမွပဲ.. စားေကာင္းမယ္႔ပံုေလး..