Wednesday, September 2, 2009

ဆိတ္သားေၿခာက္ေၾကာ္စပ္စပ္

ၾကက္သြန္နီပါးပါးလွီး၊ ၾကက္သြန္ၿဖဴပါးပါးလွီး၊ ဂ်င္းပါးပါးလွီး ဆီထည့္၊ ႏြမ္းလာၿပီဆိုမွ ဆိတ္သားေၿခာက္ေၾကာ္ ထုတ္ကို ေဖာက္ၿပီး လက္ၿဖင့့္အမြာေလးမ်ားရေအာင္ဖဲ့ထည့္ပါ။ မီးေအးေအးၿဖင့္ ေၾကာ္ပါ။ ခ်ခါနီးၿပီဆိုမွ ငရုတ္ သီးေလးစိပ္ကြဲ ထည့္ပါ။ ၿပီးရင္ဆား၊ အခ်ိဳမႈန့္ထည့္ပါ။ဆိတ္သားေၿခာက္ေၾကာ္ကို ဒီအတုိင္းမစားခ်င္လို့ရွိရင္ အဲဒီလိုလည္း ေၾကာ္လို့ရပါတယ္။ ၿပီးေတာ့ ခရမ္းခ်ဥ္သီးနဲ့လည္း ခ်က္လို့ရ ပါတယ္။ ေနာက္မွ ခ်က္နည္းေရး ၿပေတာ့မယ္ ...

1 comment:

Balloon said...

look spicy and delicious ,,, i 'll try this sunday ,,,,,,, have a great day for u !!!!