Sunday, February 13, 2011

ABC Pork Ribs Soup - Singapore Style

ဟင္းအသစ္မတင္ၿဖစ္တာ ေတာ္ေတာ္ေတာင္ၾကာသြားၿပီ။ ေၿဖးေၿဖးခ်င္း တင္ပါမယ္ေနာ္။

ဂ်င္း လက္၁ဆစ္အခြံခြာ၊ ၾကက္သြန္ၿဖဴ ၅မႊာေလာက္ကို အခြံခြာ၊ ၀က္နံရိုးကို ဆား၊ အခ်ိဳမႈန္႔၊ ပဲငံၿပာရည္ အၾကည္ အနည္းငယ္ထည္႔ၿပီး မခ်က္ခင္ ၁ည ႏွပ္ထားပါတယ္။ ဒယ္အိုး၁လံုးမွာ ေရတ၀က္ထည့္ၿပီး ေရပြက္ပြက္ဆူမွ အခြံခြာထားၿပီးသား ဂ်င္း၊ ၾကက္သြန္ၿဖဴထည္႔ပါတယ္။ ၃မိနစ္ေလာက္ဆိုရင္ အနံေပ်ာက္ပါၿပီ။ အနံေပ်ာက္လ်င္ ႏွပ္ထားေသာ ၀က္နံရိုးထည့္ပါ။ ေၿပာင္းဖူး ၂ဖူးက္ို ၆ပိုင္း ပိုင္းပါတယ္။ အခြံပါခြ်တ္ပါတယ္။ အားလူး အခြံခြာ၊ ဥနီ အခြံခြာၿပီး အားလံုးကို ၁ခ်ိန္ထဲထည့္ၿပဳတ္ပါတယ္။ ၁နာရီနီးနီးၿပဳတ္ပါတယ္။ ၀က္နံရိုးႏူးအိလ်င္ရပါၿပီ။

2 comments:

ျမဴးျမဴး said...

ေပ်ာက္ေနတာၾကာၿပီေနာ္.. သားသားေလးေနေကာင္းလား.. စြပ္ၿပဳတ္ေလးက ေကာင္းမယ္႔ပံုပဲ..

Myo Mon Yee Oo said...

သားသားကေနေကာင္းပါတယ္။ အလုပ္ရွာေနတာရယ္၊ သားသားကိုထိန္းမယ့္သူရွာမရေသးလို႔ Stress ေတြမ်ားေနလို႔ blog ေတာင္မေရးနိုင္ေတာ့ဘူး။ interview ရပီး ထိန္းမယ့္သူမရွိလို႔ မသြားႏိုင္တာေတြအမ်ားၾကီး