City Hall ကေန ငါးသလဲထိုး စားခ်င္ေနလို႔၀ယ္လာခဲ႔ပါတယ္။ အရမ္းအၾကိဳက္ၾကီးထဲမွာမပါပါဘူး။ ခ်က္စား တာ ေတာ္ေတာ္ကိုရွားပါတယ္။ ငါးသလဲထုိးေၾကာ္ထက္ ဟင္းကိုပိုၾကိဳက္ပါတယ္။ ငါးသလဲထိုး ၁၀က္ကိုေရ စင္ေအာင္ေဆးၿပီး ဆား၊ ဆႏြင္း၊ အခ်ိဳမႈန္႔တို႔ၿဖင္႔ ႏွပ္ထားပါတယ္။ ၾကက္သြန္နီ၊ ၾကက္သြန္ၿဖဴ၊ ဂ်င္း၊ ငရုတ္ ပြေၿခာက္အားလံုး ညက္ေနေအာင္ေထာင္းပါ။ ဆီထည့္ပါ။ ဆီက်က္လ်င္ ေထာင္းထားေသာအရာမ်ား ကိုထည့္ပါ။ ခရမ္းခ်ဥ္သီး၁လံုး ပါးပါးလွီးၿပီးဆီသတ္ပါတယ္။ ခရမ္းခ်ဥ္သီးေၾကၿပီဆိုလ်င္ ႏွယ္ထားေသာငါးသလဲထိုးမ်ား ထည္႔ပါတယ္။ ပုဇြန္အေကြး ငါးအေႏြးဆိုတဲ႔အတိုင္း ဆီၿပန္လာလ်င္ နံနံပင္အုပ္ၿပီး သုံးေဆာင္ႏိုင္ ပါၿပီ။
အားလံုးပဲ က်န္းမာရႊင္လန္းပါေစရွင္ .....
2 comments:
I love both fried and curry and this seems very delicious.
Mon Petit Avatar
thank u
Post a Comment