City Hall ကေန ပဲပုတ္ေတြ႔လို႔ ပဲပုတ္ခ်က္စားရေအာင္ ၀ယ္လာပါတယ္။ ၾကက္သြန္ၿဖဴ၊ ၾကက္သြန္နီ၊ ဂ်င္း ႏွင္႔ ငရုတ္ပြေၿခာက္ညက္ေနေအာင္ေထာင္းၿပီးဆီသတ္ပါတယ္။ အေရာင္လွခ်င္တယ္ဆိုရင္ေတာ႔ အေရာင္တင္မႈန္႔ အနည္းငယ္ထည္႔ပါ။ ႏြမ္းလာၿပီဆုိလ်င္ ခရမ္းခ်ဥ္သီး၁လံုးပါးပါးလွီးၿပီး ထည္႔ပါ။ ခရမ္းခ်ည္ သီးေၾကၿပီ ဆိုလ်င္ ပဲပုတ္ထည္႔၊ ငပိစိမ္းစား အနည္းငယ္ထည္႔ပါ။ ငရုတ္သီးစိမ္းေတာင႔္ကို ထက္ၿခမ္းၿခမ္းၿပီး ထည္႔ပါတယ္။ ဆား၊ အခ်ိဳမႈန္႔ ထည္႔ပါတယ္။ ဆီၿပန္လာရင္ ရပါၿပီ။
အားလံုးပဲ က်န္းမာရႊင္လန္းပါေစရွင္ .....
ပဲပုတ္ (အနီးကပ္)
3 comments:
အိမ္မွာေတာ့ ေမၿမိဳ႔ သြားတုန္းကဝယ္လာတဲ့ ပဲပုပ္ေၿခာက္ အခ်ပ္လိုက္ကေလးေတြ ရွိတယ္။ဘယ္လိုလုပ္စားရရင္ေကာင္းမလဲ မသိလို႔ ထုတ္ၾကည့္လိုက္၊ၿပန္သြင္းလိုက္နဲ႔ အခုထိဒီအတိုင္းပဲ။ဒီလိုခ်က္လို႔ရမလားမသိဘူး။
မီးေအးေအးနဲ႔ေၾကာ္ၿပီး ဆား အခ်ိဳမႈန္႔နယ္လိုက္ရင္ အရမ္းစားေကာင္းပါတယ္။ အိမ္မွာေတာင္ ၁ထုပ္ရွိတယ္။ အခုတေလာ တက္စားေတြခ်ည္းပဲ ၿဖစ္ေနလို႔ ဘရိတ္အုပ္ ေနရတယ္
အိမ္မွာ ပဲပုတ္ရွိတယ္ ခ်က္စားဦးမယ္
သတိရသြားျပီ း)
Post a Comment