ဒီေန့ညေနခ်က္တဲ့ ဟင္းခ်ိဳပါ။ Fair Price တံဆိပ္ Tom Yum Paste နဲ့ခ်က္ထားတာပါ။ ဒီေန့ စားမေကာင္းလို့ ေန့လည္စာကို အၿပင္မွာ ၀ယ္စားၿဖစ္တယ္။ ကိုယ္ဟာကိုယ္ခ်က္ၿပီး စားမေကာင္းတာ။ ကိုယ္ခ်က္တဲ့ဟင္းဆို စားခ်င္စိတ္မရွိဘူးၿဖစ္ေနတယ္။
ရန္ကုန္သြားလည္တုန္းက ဘာစားေကာင္းသလဲမေမးနဲ့။ တစ္ညေနထဲစားတာေတြအမ်ားၾကီးပဲ။ အခုေတာ့ စားခ်င္ေပမယ့္လည္း ၾကက္၊ ၀က္၊ ပုဇြန္ ႏွင့္ ၿပည္ၾကီးငါးဘ၀ထဲမွာ Life Cycle လိုပဲက်င္လည္ေနရတယ္။
ကြ်န္မခ်က္ထား ဘယ္ေလာက္မွမၾကာဘူး။ ခ်က္မယ့္အိုးထဲကို စပါးလင္၊ ၾကက္သြန္နီပါးပါးလွီးထားတာ၊ Tom Yum Paste ဟင္းခတ္ဇြန္း ၁ဇြန္း၊ ၾကက္ရိုး၊ ၿပည္ၾကီးငါး၊ ပုဇြန္၊ မႈိ၊ ပန္းေဂၚဖီ၊ ပဲၿပား၊ ခရမ္းခ်ဥ္သီး ၄စိပ္စိပ္ထားတာ၊ ငရုတ္သီးစိမ္းေတာင့္ကိုၿခမ္းၿပီးထည့္ထားတာ၊ အခ်ိဳမႈန့္၊ ဆား၊ ခ်ခါနီး အခ်ိန္က်မွ နံနံပင္ေလးအုပ္လိုက္ေနာ္။
အခုခ်ိန္ထိေတာ့ မစားရေသးဘူး။ လာစားလို့ရတယ္ေနာ္ ......
2 comments:
လာစားပါတယ္ :)
အိုးလိုက္သယ္သြားဘီေနာ္..
Post a Comment