Mon Mon's Diary
Friday, September 3, 2010
ခရမ္းသီး မီးဖုတ္ ႏွင့္ ၾကက္ဥေၾကာ္
ခရမ္းသီးမီးဖုတ္ၿပီး ဓားႏွင္႔ၿခစ္ပါ။ ၾကက္သြန္နီ၊ ၾကက္သြန္ၿဖဴပါးပါးလွီးၿပီး ဆႏြင္းထည့္ၿပီး ဆီသတ္ပါ။ ဓားႏွင့္ၿခစ္ထားေသာ ခရမ္းသီးထည့္ပါ။ ခရမ္းသီး ႏႈးၿပီဆိုိလ်င္ ၾကက္ဥကိုေဖာက္ၿပီး နာနာေမြပါ။ ဆီၿပန္လ်င္ ဆီခ်က္အေပၚကေန အုပ္ေပးပါ။
No comments:
Post a Comment
Newer Post
Older Post
Home
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment