Mon Mon's Diary
Saturday, September 11, 2010
ပုဇြန္ေဘာခ်ိတ္ ႏွင့္ ငရုတ္သီး အစပ္ေၾကာ္
ပုဇြန္ကို ဆား ဆႏြင္း အခ်ိဳမႈန္႔ နယ္ပါ။ ၾကက္သြန္နီ ပါးပါးလွီးၿပီး ဆီသတ္ပါတယ္။ ပုဇြန္ေကြးလာလ်င္ ငရုတ္သီး ေလးစိပ္ကြဲ ထည့္ပါ။ ၃မိနစ္ ထားၿပီးရင္ ခ်လို႔ ရပါၿပီ။
No comments:
Post a Comment
Newer Post
Older Post
Home
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment