ငါးသေလာက္ဥကို အရင္ဆံုး ဆား၊ အခ်ိဳမႈန္႔ ႏွယ္ၿပီး ၿပဳတ္ပါတယ္။ (၁၀ မိနစ္ခန္႔)။ ဆီထည့္ၿပီး ဆႏြင္း အနည္း ငယ္ထည့္ပါတယ္။ ဂ်င္း၊ ၾကက္သြန္ၿဇဴ ေထာင္းၿပီးဆီသတ္ပါတယ္။ ႏြမ္းလာရင္ ၿပဳတ္ထားေသာ ငါးသေလာက္ ဥထည္္႔ပါတယ္။ ပဲငံၿပာရည္ အေနာက္ /အၾကည္ ၾကိဳက္တာ ထည့္လို႔ရပါတယ္။
2 comments:
အား.. စားခ်င္လိုက္တာ.. ငါးသေလာက္ဥဆို အေသၾကိဳက္ပဲ.. မစားရတာအေတာ္ၾကာၿပီ.. ရန္ကုန္မွာေတာင္ ရွားေနၿပီတဲ႔.. မမြန္ဘယ္က၀ယ္လဲ.. တခါတေလေတာ႔ ငါးသေလာက္၀ယ္ရင္ ဗိုက္ထဲမွာပါလာတတ္တယ္.. မပါတာမ်ားပါတယ္..
ရန္ကုန္ကေန ေရခဲရိုက္ၿပီး ယူလာတာပါ။ ရန္ကုန္မွာ ေတာင္ အခုခ်ိန္ မေပၚေသးဘူး။ ၾကိဳမွာထားၿပီး ၀ယ္လာတာပါ။
Post a Comment