Sunday, September 5, 2010

တေဇာင္းခ်ဥ္ခ်က္


တေဇာင္းခ်ဥ္ Singapore မွာ ၀ယ္လို႔ မရပါဘူး။ ရန္ကုန္ကေန လက္ေဆာင္ ရတာပါ။ ပထမဆံုး ခ်က္ၿခင္းနဲ႔ ပထမဆံုး စားခ်င္ပါ။ တေဇာင္းခ်ဥ္ မွာ ပါလာတဲ႔ အၿဖဴေရာင္ေတြကို ဖယ္ထုတ္ပစ္ပါ။ ေရေဆးပါ။ ၾကက္သြန္နီ ပါးပါးလွီး၊ ၾကက္သြန္ၿဖဴ ပါးပါးလွီး ၿပီး ဆီသတ္ပါ။ ေရေဆးၿပီး သား တေဇာင္းခ်ဥ္ကိုထည့္ပါ။ ပုဇြန္ေၿခာက္မႈန္႔ ထည့္ပါ။ စိမ္းစားငပိ အနည္းငယ္ထည့္ပါ။ စားရတာ ခ်ဥ္ခ်ဥ္ေလးနဲ႔ စားလို႔ အရမ္းေကာင္း ပါတယ္။ ခ်ဥ္ေပါင္ႏွင့္ ၿမစ္ေၾကာ္သလို အတူတူပါပဲ။ ကြ်န္မကေတာ့ အၿဖဴ ထည္ေလးခ်က္လိုက္ပါတယ္။ အရမ္းစားေကာင္းပါတယ္။

5 comments:

khin oo may said...

အႀကာႀကီးပံုေပၚဘို႕ေစာင္႕ေနရတယ္ ၿပီးေတာ႕ဘာပံုမွ လဲမတက္လာဘူး. စာေတာ႕ဖတ္ရတယ္ ဘာဘဲၿဖစ္ၿဖစ္စားခ်င္တာဘဲ ဘိုက္ဆာေနတယ္ ေကာ္ဖီနဲ႕ေပါင္မုန္႕သြားစားလုိက္ဦးမယ္ းဒါတ္ပံုအေၿဖရွာထားပါ။

khin oo may said...

အခုထက္ထိလည္းပံုမေပၚေသးဘူ ဘေလာ႕မေရးတာႀကာလို႕မလုပ္တတ္ေတာ႕ဘူးထင္တယ္ ပံုကုိကလစ္ႀကည္႕ေတာ႕အဲသလုိၿဖစ္တယ္။

page Not Found
The requested URL /_JYlHdZ7Lcyo/TIMEWHhRR7I/AAAAAAAABKk/eV_NulGFEPI/s1600/37605_1435992433080_1631066947_1075897_1920281_n.jpg was not found on this server.

Myo Mon Yee Oo said...

ၾကည္႔လို႔ရပါၿပီ

khin oo may said...

ရၿပီ. ဒါေပမဲ႕ေသးေသးတယ္ ႀကီးႀကီးတင္ဘာ တစ္ခါတည္းအားရပါးရရွဳစားလုိ႕ရေအာင္ အခုက သိတ္ေသးတယ္။
http://degolar.blogspot.com/

အဲးသေလာက္မႀကိးခ်င္ရင္ေတာ္ငအ ခုထက္ေတာ႕ႀကီးေပးပါဦး အားမရဘူး .ဒီက ပန္းကန္ႀီကီးပါဝါးစားပလုိက္ခ်င္တာ.

khin oo may said...

အခုအဲါဒါကိုကလစ္ႀကည္႕ရင္ အႀကီးၿမင္ရသေလာက္ေတာ႕လုပ္ပါ. အဲဒါမွ အၿမင္ရွင္းတယ္ ဂလု.