Monday, September 6, 2010

ဘဲေသြးသုတ္


ဘဲေသြး စားခ်င္တယ္ ဆိုလို႔ ရန္ကုန္ ကေန ေဖေဖ လာလည္တုန္းက ယူလာတာပါ။ Chinese Style သုတ္ထားတာပါ။ မစားရတာၾကာလို႔လား မသိဘူး။ အရမ္း စားေကာင္းပါတယ္။ ပါ၀င္ေသာ အရာမ်ား - ၾကက္သြန္နီ ပါးပါးလွီး၊ ဆား၊ အခ်ိဳမႈန္႕၊ ပဲငံၿပာရည္ အၾကည္ အနည္းငယ္၊ ၾကက္သြန္မိတ္ အေနေတာ္လွီးထားတာ၊ ငရုတ္ အနီေရာင္

1 comment:

Pwint Myue said...

ဘဲေသြးမစားရတာ ေလးႏွစ္ေလာက္ရွိၿပီ.. စားခ်င္လိုက္တာ သြားရည္ေတာင္က်ေတာ႔မယ္..