Thursday, September 9, 2010

မုန္လာဥ ခ်ဥ္ရည္ဟင္း

မုန္လာဥကို အေနေတာ္လွီးၿပီး ေရေဆးထားပါ။ ပုဇြန္ အေနေတာ္ ၃ေကာင္ေလာက္ကို ဆား၊ ဆႏြင္း၊ အခ်ိဳမႈန္႔ ထည့္ပါ တယ္။ ဆီထည့္ၿပီး ဆီက်က္မွ ၾကက္သြန္ၿဖဴ၊ ၾကက္သြန္နီ၊ ဂ်င္း၊ ငရုတ္ပြ ညက္ညက္ေထာင္း ထားတာ ထည့္ပါတယ္။ ႏြမ္းစၿပဳလာလ်င္ ခရမ္းခ်ဥ္သီး ပါးပါးလွီး ထည့္ပါ တယ္။ ခရမ္းခ်ဥ္သီး ႏြမ္းလာလ်င္ ပုဇြန္ ထည့္ပါ တယ္။ မုန္လာဥ ထည့္ပါ တယ္။ ၅မိ္နစ္ေလာက္ ေနမွ ေရေႏြးအနည္းငယ္ထည့္ပါ။ ငပိစိမ္းစား အနည္းငယ္ ထည့္ ပါ။ မန္က်ည္းမွည့္ အနည္းငယ္ကို ေရေႏြးေဖ်ာ္ၿပီး ထည့္ပါ။ ကိုယ္လိုခ်င္တဲ့အေနအထားေရာက္ရင္ နံနံပင္ အနည္း ငယ္အုပ္ၿပီး ခ်လို႔ရပါၿပီ။

1 comment:

စႏၵကူး said...

စားခ်င္စရာေလး..
ဗိုက္ေတာင္ဆာလာပီ.. း)