ဘဲက Ready Made ပါ။ ႏႈးၿပီးသားပါ။ အရိုးပါ ၀ါးစားလို႔ရပါတယ္။ ကိုယ္စိတ္ၾကိဳက္ ၿပန္ၿပင္ခ်က္ထားပါ။ ၾကက္သြန္နီ ဥေသးေသး ၅လံုးခန္႔ အခြံြႏႊာ၊ ၾကက္သြန္ၿဖဴ ၄မႊာ မထူမပါး လွွီးထားပါ။ ဂ်င္း လက္၁ဆစ္ လွီးထားပါ။ မိႈေၿခာက္ ၄လံုးခန္႔ေရစိမ္ပါ။ ကတ္ေၾကးၿဖင္႔ အၿပားၿဖစ္ေအာင္ ညွပ္ပါ။ ဆီထည့္ၿပီး ဆီက်က္မွ ၾကက္သြန္ၿဖဴ၊ ၾကက္သြန္နီ၊ ဂ်င္း ထည့္္ၿပီး ဆီသတ္ပါ။ ခရုဆီထည့္္ပါ။ မႈိထည့္ပါ။ ႏြမ္းစၿပဳလာခ်ိန္မွာ ဘဲသားကို အေနေတာ္ လွီးၿပီးထည့္ပါ။ အေရာင္ အညိဳေရာင္ၿဖစ္လာၿပီဆိုလ်င္ ရပါၿပီ။ အေပၚကေနလွေအာင္ ၾကက္သြန္ၿမိတ္ အေနေတာ္ လွီးၿပီး အေပၚကေန အုပ္ပါ။
2 comments:
ဘဲသားကို အရိုးမ်ားလို႔ သိပ္မစားၿဖစ္ဘူး.. ငန္းသားက ပိုစားေကာင္းတယ္ေနာ္..
စားခ်င္တယ္..အရမ္းလဲၾကိဳက္တယ္..
ဒါေပမယ့္ ကိုယ္တိုင္မလုပ္တတ္ဘူး..
Post a Comment