ပထမဦးစြာ ကန္စြန္းရြက္ကိုသင္ပါ။ ၾကက္သြန္နီ၊ ၾကက္သြန္ၿဖဴ၊ ငရုတ္ပြေၿခာက္ အားလံုးကို ညက္ေနေအာင္ေထာင္းပါ။ ဆီအနည္းငယ္ထည့္ပါ။ ဆီပူလာလ်င္ ေထာင္းထားေသာအရာမ်ားကို ဆီသတ္ပါ။ ခရမ္းခ်ဥ္သီးထည့္ပါ။ ခရမ္းခ်ဥ္သီးေၾကၿပီဆိုလ်င္ ကန္စြန္းရြက္ထည့္ပါ။ စိမ္းစားငပိ အနည္းငယ္ထည့္ပါ။ မန္က်ည္းမွည့္ကို ေရေႏြးေဖ်ာ္ ထည့္ပါ။ ငရုတ္သီးစိမ္းေတာင့္ကို ၿခမ္းၿပီးထည့္ပါ။ ဆား၊ အခ်ိဳမႈန့္ထည့္ၿပီး အေပါ့အငန္ၿမည္းၿပီးလ်င္ ခ်လို့ရပါၿပီ။
No comments:
Post a Comment