Wednesday, July 8, 2009

ကန္စြန္းရြက္ခ်ဥ္ရည္ဟင္း

ပထမဦးစြာ ကန္စြန္းရြက္ကိုသင္ပါ။ ၾကက္သြန္နီ၊ ၾကက္သြန္ၿဖဴ၊ ငရုတ္ပြေၿခာက္ အားလံုးကို ညက္ေနေအာင္ေထာင္းပါ။ ဆီအနည္းငယ္ထည့္ပါ။ ဆီပူလာလ်င္ ေထာင္းထားေသာအရာမ်ားကို ဆီသတ္ပါ။ ခရမ္းခ်ဥ္သီးထည့္ပါ။ ခရမ္းခ်ဥ္သီးေၾကၿပီဆိုလ်င္ ကန္စြန္းရြက္ထည့္ပါ။ စိမ္းစားငပိ အနည္းငယ္ထည့္ပါ။ မန္က်ည္းမွည့္ကို ေရေႏြးေဖ်ာ္ ထည့္ပါ။ ငရုတ္သီးစိမ္းေတာင့္ကို ၿခမ္းၿပီးထည့္ပါ။ ဆား၊ အခ်ိဳမႈန့္ထည့္ၿပီး အေပါ့အငန္ၿမည္းၿပီးလ်င္ ခ်လို့ရပါၿပီ။

No comments: