Wednesday, July 22, 2009

ငါးနီတူေၿခာက္ေၾကာ္စပ္စပ္

ၾကက္သြန္နီ၊ ၾကက္သြန္ၿဖဴ၊ ဂ်င္းပါးပါးလွီးထားပါ။ ဆီထည့္ၿပီး ငါးနီတူေၿခာက္မ်ားကို မီးေအးေအးၿဖင့္ေၾကာ္ပါ။ အနီေရာင္ မသန္းခင္ဆယ္ပါ။ ပါးပါးလွီးထားေသာအရာမ်ားကိုထည့္ပါ။ ႏြမ္းလာလ်င္ ငရုတ္သီးေလးစိပ္ကြဲ ထည့္ပါ။ ငရုတ္သီးအနံေပ်ာက္လ်င္ မီးဖိုမွခ်ပါ။ ငါးနီတူေၿခာက္၊ ၾကက္သြန္နီေၾကာ္၊ ၾကက္သြန္ၿဖဴေၾကာ္၊ ဂ်င္းေၾကာ္၊ ငရုတ္သီးေလးစိပ္ကြဲတု္ိ့ကို ဆား၊ အခ်ိဳမႈန့္တို့ၿဖင့္ ႏွံေအာင္ ႏွယ္ပါ။

2 comments:

Anonymous said...

ငါးနီတူေၿခာက္ေၾကာ္ေလးနဲ့ သီးစံုဟင္းခ်ိဳ နဲ့ထမင္းပူပူေလးစားရင္ ဘယ္ေလာက္ေကာင္းမလဲ

Myo Mon Yee Oo said...

ငါးနီတူေၿခာက္ေၾကာ္ကရက္ရွည္စားရေအာင္ေၾကာ္ထားတာ။ ငါးနီတူေၿခာက္ေၾကာ္ထက္ငရုတ္သီးေၾကာ္ေလးကိုေရြးစားတာ