ကန္စြန္းရြက္ကို အရုိးသတ္သတ္ (အရုိးကိုဓားေလးၿဖင့္ ၂ပိုင္းပိုင္းပါ)၊ အရြက္သတ္သတ္ထားေၿခြ ထား ပါ။ ေရေဆးၿပီး ကန္စြန္းရြက္ကို ဆား၊ အခ်ိဳမႈန့္ၿဖင္ႏွယ္ပါ (မေၾကာ္ခင္နယ္ ထားေတာ့ေၾကာ္ၿပီး က်က္သြား ရင္ အရြက္ကစိမ္းေနပါတယ္)။ ၾကက္သြန္ၿဖဴဓားၿပားရိုက္ပါ၊ ငရုတ္သီးစိမ္းေတာင့္ကိုလွီးပါ။ ဆီထည့္ၿပီး ဆီပူလာ လ်င္ ၾကက္သြန္ၿဖဴဓားၿပား ရုိက္ထားတာကို ဆီသတ္ပါ။ ကန္စြန္းရြက္အရိုးကိုအရင္ ထည့္ပါ။ ၿပီးမွကန္စြန္းရြက္ အရြက္ထည့္ပါ။
1 comment:
ကန္စြန္းရြက္ေၾကာ္ကေတာ့ဘယ္ေတာ့စားစားမရိုးတဲ့အရြက္ေၾကာ္ပါပဲ ငယ္ငယ္ထဲကတအားၾကိဳက္
Post a Comment