Wednesday, July 22, 2009

ၿမစ္ခ်ဥ္ႏွင့္၀က္နံရုိးဟင္း

၀က္နံရုိးကိုဆား၊ ဆႏြင္း၊ အခ်ိဳမႈန့္တို့ၿဖင့္ ႏွယ္ပါ။ ၾကက္သြန္နီ၊ ၾကက္သြန္ၿဖဴ၊ ဂ်င္း၊ ငရုတ္ပြေၿခာက္ အားလံုးကို ညက္ေနေအာင္ေထာင္းပါ။ ဆီထည့္ပါ။ ဆီက်က္လ်င္ ေထာင္းထားေသာအရာမ်ားကို ဆီသတ္ပါ။ ခရမ္းခ်ဥ္ သီးထည့္ပါ။ ခရမ္းခ်ဥ္သီး ႏြမ္းၿပီဆိုလ်င္ ၀က္နံရိုး ထည့္ပါ။ ၿမစ္ခ်ဥ္ ထည့္ပါ။ ၀က္နံရိုး ႏွင့္ ၿမစ္ခ်ဥ္ ႏႈးၿပီဆိုလ်င္ ခ်လို့ရပါၿပီ

1 comment:

Anonymous said...

မွ်စ္ေတာ့ၾကိဳက္ဘူး အဲဒါေၾကာင့္တခါမွခ်က္မစားၿဖစ္ဘူး ဒီဟင္းကို ေမေမေတာ့ၾကိဳက္တယ္ နည္းမွတ္သြားၿပီ အိမ္ေရာက္မွ ေမေမကိုခ်က္ေကၽြးမယ္