ၿမစ္ခ်ဥ္ႏွင့္၀က္နံရုိးဟင္း
၀က္နံရုိးကိုဆား၊ ဆႏြင္း၊ အခ်ိဳမႈန့္တို့ၿဖင့္ ႏွယ္ပါ။ ၾကက္သြန္နီ၊ ၾကက္သြန္ၿဖဴ၊ ဂ်င္း၊ ငရုတ္ပြေၿခာက္ အားလံုးကို ညက္ေနေအာင္ေထာင္းပါ။ ဆီထည့္ပါ။ ဆီက်က္လ်င္ ေထာင္းထားေသာအရာမ်ားကို ဆီသတ္ပါ။ ခရမ္းခ်ဥ္ သီးထည့္ပါ။ ခရမ္းခ်ဥ္သီး ႏြမ္းၿပီဆိုလ်င္ ၀က္နံရိုး ထည့္ပါ။ ၿမစ္ခ်ဥ္ ထည့္ပါ။ ၀က္နံရိုး ႏွင့္ ၿမစ္ခ်ဥ္ ႏႈးၿပီဆိုလ်င္ ခ်လို့ရပါၿပီ
1 comment:
မွ်စ္ေတာ့ၾကိဳက္ဘူး အဲဒါေၾကာင့္တခါမွခ်က္မစားၿဖစ္ဘူး ဒီဟင္းကို ေမေမေတာ့ၾကိဳက္တယ္ နည္းမွတ္သြားၿပီ အိမ္ေရာက္မွ ေမေမကိုခ်က္ေကၽြးမယ္
Post a Comment