Mon Mon's Diary
Monday, August 3, 2009
ငပိေထာင္း
စိမ္းစားငပိကို ေယာင္းမၿဖင့္ မီးဖုတ္ ၿပီးရင္ ငရုတ္ဆံုထဲမွာ စိမ္းစားငပိဖုတ္ ၿပီးသား၊ ငရုတ္သီးစိမ္း မီးဖုတ္ၿပီးသား၊ အခ်ိဳမႈန္႔နည္းနည္း၊ ပုဇြန္ေၿခာက္မႈန္႔၊ မန္းက်ည္းမွည့္ အနည္းငယ္ ေရာေထာင္းပါ။ သံပုရာညစ္ၿပီး သံုးေဆာင္ လ်င္ အလြန္လိုက္ဖက္လွပါတယ္။
No comments:
Post a Comment
Newer Post
Older Post
Home
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment