Saturday, August 15, 2009

ၾကက္ေတာင္ပံခ်ဥ္စပ္

မေန့ကခ်က္ထားတာ။ ပ်င္းလို့မတင္ၿဖစ္တာပါ။ ၾကက္ေတာင္ပံကို ဆား၊ ဆႏြင္း၊ အခ်ိဳမႈန့္ၿဖင့္ႏွယ္ပါ။ ၾကက္သြန္နီေလးစိပ္စိပ္၊ ၾကက္သြန္ၿဖဴပါးပါးလွီးၿပီး ဆီသတ္ပါ။ ႏြမ္းၿပီဆိုလ်င္ ၾကက္ေတာင္ပံထည့္၊ ၾကက္ေတာင္ပံႏႈးၿပီဆိုလ်င္ ငရုတ္ခ်ဥ္စပ္ထည့္ပါ (နန့္ခမ္း ငရုတ္ခ်ဥ္စပ္ပါ။ ရန္ကုန္ကေနယူလာတာ)။

No comments: