Mon Mon's Diary
Thursday, August 20, 2009
၀က္သား၃ထပ္သားခ်ဥ္စပ္
၀က္သားကို ဆား၊ အခ်ိဳမႈန့္နယ္ၿပီး အရင္ဆံုးႏႈးေအာင္ၿပဳတ္ပါ။ ၾကက္သြန္နီေလးစိပ္စိပ္၊ ၾကက္သြန္ၿဖဴ ပါးပါးလွီးၿပီး ဆီသတ္ပါ။ ၿပဳတ္ထားၿပီးသား ၀က္သားထည့္ပါ။ ႏႈးၿပီးသားၿဖစ္တဲ့အတြက္ ငရုတ္ခ်ဥ္စပ္ အနည္းငယ္ထည့္ပါ။ ဆီၿပန္ၿပီ ဆိုလ်င္ ခ်လို့ရပါၿပီ။
No comments:
Post a Comment
Newer Post
Older Post
Home
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment