Monday, August 3, 2009

ၾကက္ခ်ဥ္စပ္

ၾကက္သြန္နီ ေလးစိပ္စိပ္၊ ၾကက္သြန္ၿဖဴ ပါးပါးလွီး၊ ဂ်င္း ပါးပါးလွီး ထားၿပီး ဆီထည့္၊ ဆီပူလာလ်င္ ဆီသတ္ပါ။ ၾကက္သားကို အခ်ိဳမႈန့္၊ ဆႏြင္းအနည္းငယ္ထည့္ၿပီး နယ္ပါ။ ဆီသတ္လို့ ေမြးလာၿပီ ဆိုလ်င္ ၾကက္သား နယ္ထားတာ ထည့္ပါ။ ၾကက္သားႏႈးၿပီဆိုမွ ငရုတ္ခ်ဥ္စပ္ အနည္းငယ္ထည့္ပါ။ ဆီၿပန္လာၿပီဆိုလ်င္ သံုးေဆာင္ လို့ရပါၿပီ။

No comments: