ၾကက္သြန္နီ ေလးစိပ္စိပ္၊ ၾကက္သြန္ၿဖဴ ပါးပါးလွီး၊ ဂ်င္း ပါးပါးလွီး ထားၿပီး ဆီထည့္၊ ဆီပူလာလ်င္ ဆီသတ္ပါ။ ၾကက္သားကို အခ်ိဳမႈန့္၊ ဆႏြင္းအနည္းငယ္ထည့္ၿပီး နယ္ပါ။ ဆီသတ္လို့ ေမြးလာၿပီ ဆိုလ်င္ ၾကက္သား နယ္ထားတာ ထည့္ပါ။ ၾကက္သားႏႈးၿပီဆိုမွ ငရုတ္ခ်ဥ္စပ္ အနည္းငယ္ထည့္ပါ။ ဆီၿပန္လာၿပီဆိုလ်င္ သံုးေဆာင္ လို့ရပါၿပီ။
No comments:
Post a Comment