ခ်က္မည့္အိုးထဲမွာ ၾကက္သြန္နီ ၂စိပ္၊ ဂ်င္းအနည္းငယ္၊ စပါးလင္ ၁ေခ်ာင္း၊ ငါးၾကင္းေခါင္း၊ ငရုတ္သီးစိမ္းေတာင့္ကိုၿခမ္းၿပီး ကိုယ္လို သေလာက္ထည့္၊ ဆား၊ အခ်ိဳမႈန့္၊ TOM YAM Paste ၁ဇြန္း၊ လိုသေလာက္ေရထည့္ၿပီး ငါးၾကင္းေခါင္းႏႈးၿပီဆိုမွ ခရမ္းခ်ဥ္သီး ၁ၿခမ္း ကိုစိပ္ထားတာရယ္၊ နံနံပင္ရယ္ ထည့္ေပးပါ။
1 comment:
မီးနည္းနည္းနဲ. ေပါ့ေနာ္... ဟုတ္လား... မ
Post a Comment