Saturday, June 13, 2009

ေခါက္ဆြဲသုတ္

ၾကက္သြန္နီ ပါးပါးလွီးၿပီး ဆီခ်က္ အရင္ခ်က္ပါ။ ေခါက္ဆြဲသုတ္ ထဲကို Mandalay ပဲမႈန့္၊ ငံၿပာရည္၊ အခ်ိဳမႈန့္၊ မန္က်ည္းမွည့္၊ အခ်ိုဳမႈန့္၊ ဆီခ်က္၊ ေဂၚဖီပါးပါးလွီး (ေဂၚဖီမရွိလို့မထည့္လိုက္ရပါ)နံနံပင္တို့ႏွင့္ ေရာႏွယ္ပါ။ စားခါနီးက်မွ ၾကက္သြန္နီေၾကာ္ေလး အနည္းငယ္လွေအာင္ အုပ္လိုက္ပါ။

No comments: