Mon Mon's Diary
Saturday, June 13, 2009
ဗူးသီးေၾကာ္ ႏွင့္ အခ်ည္ရည္
ဗူးသီးကိုအေနေတာ္လွီးပါ။ အေရးၾကီးတာ အခြံႏြာဖို့ မေမ့ပါႏွင့္။ ေရႊလိပ္ၿပာမုန့္ႏွစ္ကိုသံုးပါတယ္။ (မုန့္ႏွစ္ကို ဆႏြင္းအနည္းငယ္၊ ဆား၊ အခ်ိဳမႈန့္တို့ႏွင့္ႏွယ္ပါတယ္)။ အေရးၾကီးတာ ဆီမ်ားမ်ား မီးေအးေအးနဲ့ ေၾကာ္ပါ။
No comments:
Post a Comment
Newer Post
Older Post
Home
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment