Monday, July 6, 2009

ခရမ္းခ်ဥ္သီးငပိခ်က္


ခရမ္းခ်ဥ္သီးပါးပါးလွီးပါ။ ၾကက္သြန္နီ၊ ၾကက္သြန္ၿဖဴ၊ ငရုတ္ပြေၿခာက္ အားလံုးကို ညက္ေနေအာင္ေထာင္းပါ။ ဆီထည့္ပါ။ ဆီပူလာလ်င္ ေထာင္းထားေသာအရာမ်ားကို ထည့္ပါ။ ႏြမ္းလာၿပီဆိုရင္ ခရမ္းခ်ဥ္သီးထည့္ပါ။ စိမ္းစာငပိ အနည္းငယ္ထည့္ပါ။ အခ်ိဳမႈန့္ ထည့္ပါ။ ငရုတ္သီးစိမ္းေတာင့္ ၿခမ္းထားတာထည့္ပါ။ ခရမ္းခ်ဥ္ သီးေၾကေအာင္ ေယာင္းမၿဖင့္နာနာေမြပါ။ ဆီၿပန္လာၿပီဆိုလ်င္ နံနံပင္ေလးအုပ္လိုက္ပါ။

1 comment:

Anonymous said...

မမြန္ေရ ဒီေန႕မမြန္ရဲ့ ခရမ္းခ်ဥ္သီး ငပိခ်က္ ခ်က္စားတယ္
မမြန္ရဲ့ blog ကိုျမင္ျပီးကထဲက sis လဲတခုျပီးတခုခ်က္စားခ်င္ေနတာ ဟီးဟီး :)
Thank you ma mon !!!

Posted By Htet Htet