Friday, July 24, 2009

ပဲေစာင္းလ်ားသီးသုပ္

ပဲေစာင္းလ်ားသီး မသုတ္ခင္

ပဲေစာင္းလ်ားသီး သုတ္ၿပီး

ပဲေစာင္းလ်ားသီးကိုအရင္ဆံုးၿပဳတ္ပါမယ္။ ပဲေစာင္းလ်ားသီး ပါးပါးလွီး၊ ၾကက္သြန္နီပါးပါးလွီး၊ ဆား၊အခ်ိဳမႈန့္၊ ႏွမ္း (ႏွမ္းမရွိလို့မထည့္လို္က္ရပါ)၊ ဆီက်က္၊ သံပုရာသီးတို့ၿဖင့္ စားခါနီးမွႏွယ္လိုက္ပါေနာ္။

3 comments:

Anonymous said...

အသုတ္မွန္သမွ်ၾကိဳက္တယ္ အဲဒါ အန္တီတစ္ေယာက္သုတ္ေကၽြးတာစားဘူးတယ္ စားလို့တအားေကာင္းတယ္ ကိုယ္ဘာသာေတာ့မစားဖူးေသးဘူး

Nay Mya Mya Swe said...

ပဲေစာင္းလ်ားသီးလို ့ေခၚတယ္ ညီမေရ။ ေစာင္းေစာင္းလ်ားလ်ားေလးမို ့ေလ။

Myo Mon Yee Oo said...

ဘယ္လိုအသံထြက္မွန္းမသိဘူး။ ေက်းဇူးပဲ