Wednesday, July 22, 2009

ခ်ဥ္ေပါင္ေၾကာ္

ခ်ဥ္ေပါင္ကို ေသးေသးေလးမ်ားၿဖစ္ေအာင္ ေၿခြပါ။ ၿမစ္ ရွည္ရွည္ ပါးပါးလွီး ပါ။ ၾကက္သြန္နီ၊ ၾကက္သြန္ၿဖဴ၊ ငရုတ္ ပြေၿခာက္ အားလံုးကိုညက္ေနေအာင္ ေထာင္းပါ။ ပုဇြန္ကို္ အခြံြႏြာၿပီး အေနေတာ္ အတံုးေလးမ်ား ၿဖစ္ေအာင္လွီး ပါ။ ဆီက်က္လ်င္ ေထာင္းထားေသာ အရာမ်ားကို ထည့္ပါ။ တစ္ခ်ိန္ တည္းတြင္ ခ်ဥ္ေပါင္ထည့္ပါ။ ၿမစ္ထည့္ပါ။ ပုဇြန္ထည့္ပါ။ စိမ္းစားငပိ အနည္းငယ္ထည့္ပါ။ ငရုတ္သီးစိမ္းေတာင့္ကို ၿခမ္းၿပီးထည့္ပါ။ ဆား၊ အခ်ိဳမႈန့္ ထည့္ပါ။ အေပါ့အငန္ၿမည္းၿပီး က်က္လ်င္ခ်လို့ရပါၿပီ။

1 comment:

Anonymous said...

ခ်ဥ္ေပါင္ေၾကာ္ကေတာ့ဘယ္ေတာ့စားစားမရိုးဘူး မွ်စ္ေလးေတြေရြးဖယ္စားသြားတယ္