Sunday, August 2, 2009

ခရမ္းသီးႏွပ္

ၾကက္သြန္နီ၊ ၾကက္သြန္ၿဖဴ၊ ငရုတ္ပြေၿခာက္ အားလံုးကို ညက္ေနေအာင္ေထာင္းပါ။ ခရမ္းသီးကို အေနေတာ္ အပို္င္းေလးမ်ား ၿဖစ္ေအာင္ လွီးပါ။ ဆီထည့္ပါ။ ဆီပူလာလ်င္ ေထာင္းထားေသာ အရာမ်ားကို ဆီသတ္ပါ။ ပုဇြန္ေၿခာက္မႈန့္ထည့္ပါ။ ခရမ္းသီးထည့္ပါ။ ဆား၊ အခ်ိဳမႈန့္ထည့္ပါ။ အေပါ့အငန္ၿမည္းၿပီး ဆီၿပန္လာၿပီဆိုလ်င္ ခ်လို့ရပါၿပီ။

1 comment:

pont said...

သမီးခ်က္ရင္ ငရုပ္ပြေျခာက္ထည္႔ျပီးမခ်က္ဘူးေသးဘူးမေရ...ဒီတစ္ခါခ်က္စားၾကည္႔လိုက္အုန္းမယ္...