ပုဇြန္ခြက္ေၾကာ္
ေရႊလိပ္ၿပာကပ္ေၾကာ္မႈန့္ ၃/၄ ပံုခန့္ထည့္္၊ ဆား၊ အခ်ိဳမႈန့္၊ ဆႏြင္းတို့ၿဖင့္ ေရေႏြးနဲ့ေဖ်ာ္ထားပါ။ ပုဇြန္ အၿမီး၊ ေခါင္းတုိ့ကိုကတ္ေၾကး ၿဖင့္ၿဖတ္ၿပီး ဆား၊ ဆႏြင္း၊ အခ်ိဳမႈန့္တုိ့ၿဖင့္ႏွယ္ထားပါ။ ပန္းကန္ၿပားထဲမွာ ပဲပင္ေပါက္ အနည္းငယ္၊ ပုဇြန္ ၁ေကာင္ကို ေဖ်ာ္ထားေသာ မုန့္ႏွစ္ၿဖင့္ႏွယ္ၿပီး မီးေအးေအးၿဖင့္ေၾကာ္ပါ။
2 comments:
သေရက်သြားတယ္။
ဂၽြမ္ၾကီးနဲ႔လဲ သိတာပဲလား ...
Post a Comment