Friday, August 21, 2009

ပုဇြန္ခြက္ေၾကာ္

ေရႊလိပ္ၿပာကပ္ေၾကာ္မႈန့္ ၃/၄ ပံုခန့္ထည့္္၊ ဆား၊ အခ်ိဳမႈန့္၊ ဆႏြင္းတို့ၿဖင့္ ေရေႏြးနဲ့ေဖ်ာ္ထားပါ။ ပုဇြန္ အၿမီး၊ ေခါင္းတုိ့ကိုကတ္ေၾကး ၿဖင့္ၿဖတ္ၿပီး ဆား၊ ဆႏြင္း၊ အခ်ိဳမႈန့္တုိ့ၿဖင့္ႏွယ္ထားပါ။ ပန္းကန္ၿပားထဲမွာ ပဲပင္ေပါက္ အနည္းငယ္၊ ပုဇြန္ ၁ေကာင္ကို ေဖ်ာ္ထားေသာ မုန့္ႏွစ္ၿဖင့္ႏွယ္ၿပီး မီးေအးေအးၿဖင့္ေၾကာ္ပါ။


2 comments:

JuneOne said...

သေရက်သြားတယ္။

MrDBA said...

ဂၽြမ္ၾကီးနဲ႔လဲ သိတာပဲလား ...